Perdele

perdele de lux
Perdele :Perdelele sunt elemente de decor ce au rol de a intregi atmosfera casei  dumneavoastra.

 

Perdele elegante pentru un interior luxos

 

Cand trebuie decorat un interior, cea mai buna optiune legata de zona ferestrelor o reprezinta tipul de perdele elegante, care confera intregului spatiu o atmosfera mai calda si mai primitoare. Ele aduc un plus de stil oricarei incaperi, fie ca este vorba de un living, un dormitor sau un birou. Beneficiile aduse astfel unui camin sunt nu doar de natura estetica, ci sunt strans legate de confortul fizic si psihic, deoarece pot lasa lumina soarelui sa patrunda in incapere doar atat cat doreste locatarul, fiind in acelasi timp o bariera impotriva privirilor indiscrete din exterior.

Atelierul nostru pune la dispozitia clientilor o gama variata de perdele, din care pot fi alese cele mai potrivite cu restul decorului si stilului de mobilier.

 

Perdele elegante care pot schimba aspectul unei incaperi

 

Puteti schimba total atmosfera din caminul dumneavoastra, transformand un interior banal si apasator intr-unul extrem de relaxant si odihnitor. Crearea unui nou look al locuintei nu este deloc complicata, trebuie doar sa ne contactati, iar consilierii nostri va vor ajuta sa faceti cea mai buna optiune si va vor pune la dispozitie o gama larga de perdele elegante, din care dumneavoastra puteti alege, indiferent daca va doriti un ambient romantic, baroc sau unul eclectic. Dispunem de modele variate, fabricate din tesaturi diferite, care sunt perfect adaptabile tuturor interioarelor dintr-o locuinta sau dintr-o cladire de birouri sau hoteluri.

 

Diferite modele de perdele elegante

 

Modelele noastre pot fi asortate cu diferite tipuri de draperii, pe care le veti gasi de asemenea in atelierul nostru. Puteti asorta, de exemplu, perdelele in dungi cu draperii simple de o singura culoare sau puteti alege combinatii vesele si reconfortante pentru camerele de copii si adolescenti. Ceea ce noi va oferim sunt modele create de producatori si designeri celebri din Polonia, Anglia, Spania sau Elvetia, fiind realizate din tesaturi diverse, fine si delicate sau mai complexe, in functie de preferintele clientului si stilul decorativ al locuintei sale. Indiferent daca locuiti la casa, in apartament sau intr-o vila, puteti beneficia de o transformare uluitoare a interiorului caminului dumneavoastra cu ajutorul gamei noastre de perdele.

 

Cum puteti alege cele mai potrivite perdele elegante

 

Consilierii nostri va vor ajuta sa faceti alegerea ideala, astfel incat sa se asorteze cu stilul mobilierului si schema de culori a camerei, stiind ca unele interioare necesita un gen de perdele mai groase, prin care lumina sa patrunda mai putin, altele, dimpotriva, au nevoie de modele din tesaturi foarte fine, care sa permita pur si simplu luminii sa curga prin ferestre.

Intretinerea lor este simpla, deoarece sunt usor de spalat sau calcat, de aceea, un plus de stil adus decorului nu va genera nici un fel de probleme din acest punct de vedere.

Puteti alege din oferta noastra diferite perdele elegante, fabricate din diverse tesaturi, in nuante si culori variate, cu motive ornamentale complexe sau uni, in functie de gusturile dumneavoastra si de stilul de decor al interiorului pe care doriti astfel sa-l infrumusetati.
Perdele elegante numai la igloo design !!!