Draperii

Draperii de calitate

Draperii de calitate pentru un interior elegant

 

Pentru a desavarsi atmosfera interiorului caminului dumneavoastra si a-i conferi o nota de eleganta si stil, atelierul nostru va pune la dispozitie o gama larga de draperii de calitate, indiferent de incaperea careia ii sunt destinate. Acestea sunt necesare cu precadere dormitoarelor, deoarece, pe langa functia estetica pe care o au, aduc si o serie de functionalitati, de care va veti bucura din plin, atat pe timpul zilei cat si noaptea, ajutandu-va sa beneficiati de un somn linistit si reconfortant. Exista suficiente motive pentru a va imbunatati ambianta caminului cu ajutorul draperiilor personalizate.

 

Controlul luminii cu draperii de calitate

 

Unul dintre cele mai mari avantaje oferite de aceste articole de decor il reprezinta reducerea nivelului de zgomot, mai ales in cazul in care locuiti pe o strada aglomerata sau in apropierea unui spatiu de joaca pentru copii, asigurandu-va linistea diminetilor de weekend. Tot un avantaj deosebit de important este si faptul ca lumina razelor solare la primele ore ale diminetii este obturata, prin urmare nu riscati sa va treziti odata cu primii zori din acest motiv. Orice draperii de calitate va vor oferi controlul total asupra luminii care patrunde in camera dumneavoastra, astfel incat sa puteti determina cat de intunecata sau de luminoasa sa fie aceasta. Hotelurile au implementat acest sistem, din motive de intimitate a clientilor, dar si pentru un aspect estetic deosebit pe care il castiga interiorul camerelor.

 

Contactati-ne, pentru a beneficia de draperii de calitate

 

Daca aveti in vedere instalarea lor in dormitor sau in orice alta incapere, contactati-ne, iar noi va vom oferi o consiliere de specialitate, astfel incat veti putea alege varianta care se potriveste cel mai bine decorului casei dumneavoastra.

Va oferim modele diverse, care pot fi asortate cu perdelele elegante produse in atelierul nostru, pentru ca interiorul locuintei dumneavoastra sa capete un stil unitar si elegant. Se pot crea combinatii din draperii cu dungi orizontale sau verticale si perdele uni, de o singura nuanta. Puteti opta, de asemenea, pentru cele cu motive florale, care sa se asorteze perfect cu perdelele, atat coloristic cat si textural.

 

Draperii de calitate personalizate

 

Un aspect al camerei cu adevarat autentic il pot conferi modelele cu bordura aplicata, mai ales daca aceasta este executata manual. Pentru camera copiilor puteti alege din gama noastra acele modele care sunt decorate cu ornamente pline de viata, jucause si atractive, viu colorate, care confera unui ambient veselie si buna dispozitie. A instala la ferestre draperii de calitate personalizate reprezinta o investitie absolut necesara si esentiala pentru a obtine o anumita atmosfera, iar, daca acestea sunt coordonate cu celelalte caracteristici ale incaperii, cum ar fi pardoseala, peretii sau mobilierul, rezultatul va fi unul impresionant.

Deoarece dorim sa oferim servicii complete, tot noi ne putem ocupa de montajul perdelelor si al draperiilor, indiferent de genul de galerii de care dispuneti, punandu-va totodata la dispozitie o gama larga de sisteme de prindere, ca sa beneficiati de noua infatisare a caminului dumneavoastra cu materiale si lucrari de calitate la un pret corect.

 

Draperii de calitate superioara la un pret corect!!!

Mai multe materiale gasiti si pe adresele urmatoare :
Colecti Anglia Prestigiouse
Colectii Spania JoyPer
Colectii Spania Athenea
Colectii Spania Froca
Colectii SUA Zavis
Colectii Franta Casal
Colectii Anglia Andrew Martin