Montaj Galerii Sine aluminiu Sisteme romane

Operatiunile de montare perdele si draperii fac parte din solutiile complete in domeniu puse la dispozitie de catre Igloo Design. Serviciile sunt oferite indiferent de tipul sistemelor de prindere alese de catre clienti (fie ca vorbim de sine din aluminiu, galerii, panouri japoneze, storuri romane etc), precum si de cel al suprafetelor vizate (beton, caramida, rigips s.a).

Igloo Design asigura montare perdele si draperii cu ajutorul uneltelor adecvate, garantand lucrari „curate”, fara greseli precum gauri inutile in pereti. Pentru sistemele de prindere din aluminiu comercializate, clientii beneficiaza de 5 ani garantie pentru lucrarea de montaj.

Fiecare solicitare in acest sens este tratata cu promptitudine si seriozitate, echipa companiei deplasandu-se la adresa specificata, gata pregatita pentru o montare ca la carte a produselor comandate. Aceasta ultima etapa din cadrul oricarui proiect de amenjare interioara va va oferi prilejul sa va bucurati pe deplin de noul look al locuintei dumneavoastra.