Croitorie perdele si draperii Bucuresti

Decorarea unui interior este o operatie destul de dificila, atunci cand sunteti nevoiti a va limita la obiectele standard pe care le gasiti in magazine, de aceea noi ne-am propus sa va ajutam la personalizarea incintei casei dumneavoastra, punandu-va la dispozitie un serviciu de croitorie perdele si draperii, efectuat de personal calificat, apt in a va furniza cele mai potrivite solutii. Oricat de frumoase si elegante ar fi perdelele sau draperiile, ele trebuie sa se potriveasca perfect unui camin, pentru a-i conferi acestuia un aspect elegant si ordonat. De aceea, trebuie sa se tina cont de forma incaperii, de dimensiunile ei si ale ferestrelor care urmeaza a fi impodobite, iar acest lucru nu este totdeauna posibil atunci cand perdelele si draperiile sunt cumparate in forma lor standardizata.

Croitorie perdele si draperii la cele mai inalte exigente

Preluam comenzile si le executam intocmai exigentelor dumneavoastra, in atelierul nostru din Bucuresti. Echipa noastra de croitori este alcatuita din persoane calificate, cu multa dragoste si aplicatie pentru meseria lor, pline de talent si creativitate. Fiecare proiect beneficiaza de atentie si responsabilitate, astfel incat rezultatele sa va multumeasca pe deplin, iar noi sa ne pastram bunul renume pe care ni l-am castigat de-a lungul timpului.
In atelierul nostru de croitorie perdele si draperii, utilajele pe care le folosim sunt de ultima generatie, ceea este un atu in plus care completeaza experienta si profesionalismul nostru. Dispunem de nenumarate modele de tesaturi din care puteti alege, intr-o gama extrem de variata de culori si nuante.

Atelier de croitorie perdele si draperii

Nu ezitati sa ne contactati, atunci cand v-ati decis sa schimbati aspectul interiorului dumneavoastra. Noi va stam la dispozitie si cu o consultanta de specialitate, astfel incat sa beneficiati de solutia cea mai buna. Putem sa va transformam un interior tern sau banal intr-unul uimitor si impresionant, prin confectionarea perdelelor si a draperiilor perfect adaptate casei. Si nu numai atat, daca doriti o pata de culoare in plus dormitorului sau camerei copiilor, va punem la dispozitie modele diverse de cuverturi si perne decorative, care sa se potriveasca perfect cu restul ambientului.

Croitorie perdele si draperii pentru diferite spatii

Produsele confectionate de noi se adreseaza atat spatiilor rezidentiale cat si hotelurilor sau restaurantelor. Echipa noastra poate executa si o gama diversa de huse pentru scaune sau alte minunate articole textile destinate decorului interior. La baza oricarui proiect se afla preferinta clientului, iar, pentru ca noi ne asiguram mai intai ca am inteles pe deplin ceea ce fiecare client isi doreste, rezultatele de pana acum ne-au pozitionat pe un binemeritat loc fruntas in acest domeniu. Intentionam sa ne pastram acest loc, de aceea dam dovada in continuare de cea mai mare responsabilitate in activitatea noastra. Atelierul de croitorie perdele si draperii va garanteaza calitatea superioara a articolelor pe care le confectioneaza, indiferent de comanda primita. Noi suntem capabili sa va cream un decor personalizat si sa schimbam look-ul interiorului casei dumneavoastra, exact asa cum vi-l imaginati. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati, iar noi ne vom ocupa de restul.

Atelier de croitorie perdele si draperii Bucuresti tel: 0733.444.566(0733.IGLOO)

Croitorie