Consiliere – un serviciu necesar

 

Stim ca, oricat de buni am fi in meseria noastra, nu ne-am putea multumi clientii daca nu am avea abilitatile de comunicare necesare pentru a intelege exact exigentele si preferintele lor, de aceea, prin serviciul gratuit de consiliere pe care vi-l punem la dispozitie dorim sa ne ajutam, practic, reciproc. Specialistii nostri preiau astfel orice comanda si se asigura ca au inteles pe deplin cerinta clientului in amanuntime. Ei vor discuta cu dumneavoastra toate detaliile, pentru a sti cu certitudine ca nu au omis nici un aspect, oricat de nesemnificativ poate parea, din proiectul care urmeaza a fi executat. Interesul nostru este de a satisface in totalitate cerintele clientului si de a realiza produsele la care el se asteapta, la cea mai inalta calitate.

 

Consiliere la preluarea comenzii

 

Dupa ce preluam comanda clientului cu toate detaliile, facem un studiu preliminar pentru a pune in concordanta preferintele sale cu cerintele tehnice care depind si de dimensiunile spatiului caruia ii sunt destinate articolele. Acest lucru nu poate fi imbinat perfect fara o buna cunoastere a meseriei si fara capacitatea de a intelege pe deplin dorinta clientului. De aceea, serviciul de consiliere pe care il oferim va ajuta si pe dumneavoastra in decizia pe care o faceti, dar si pe noi, pentru a putea oferi produsele care corespund perfect cererii dumneavoastra.

 

Serviciu de consiliere in alegerea potrivita

 

Atelierul nostru executa o gama de confectii axata in principal pe draperii, perdele, huse pentru scaune, cuverturi de pat, perne decorative, care va pot schimba radical aspectul casei. Acest lucru insa trebuie facut cu atentie, pentru ca rezultatul sa fie cu adevarat uimitor, iar interiorul locuintei sa devina, din banal si tern, unul cu adevarat relaxant, cald si primitor.  Fie ca achizitionati de la noi perdele sau draperii, fie cuverturi de pat sau perne decorative, alegerea trebuie facuta in functie de diferiti factori, cum ar fi dimensiunile incaperii, culoarea predominanta, zugraveala peretilor sau stilul de mobilier. Daca nu stiti exact care modele vi s-ar potrivi cel mai bine, consultantii nostri va stau la dispozitie cu sfaturi de specialitate, pentru ca decorul final al locuintei dumneavoastra sa fie cu adevarat unul perfect.

 

Ambianta perfecta, printr-o buna consiliere

 

Cu siguranta, atunci cand doriti sa va decorati caminul, aveti stabilit deja un buget pentru acest pas, de aceea, pentru a nu-l depasi si, in acelasi timp, pentru a obtine ceea ce va place, noi va putem sfatui in alegerea pe care o faceti. In plus, va punem la dispozitie si serviciul de montaj, precum si sistemul de prindere a perdelelor. Echipa noastra alcatuita din personal calificat si cu o vasta experienta va efectua lucrarile la cel mai ridicat standard, fara gauri in plus in pereti, iar dumneavoastra va veti putea bucura pe deplin de noul look al casei. Tocmai pentru a obtine aceste rezultate de exceptie, serviciul nostru de consiliere va sta la dispozitie. Nu trebuie decat sa ne contactati, iar noi vom prelua toate datele de care avem nevoie pentru a executa comanda la nivelul exigentelor dumneavoastra.